Over

Over

De juiste papieren
Pensioen GeMi is een samenwerkingsverband tussen Prof. em. dr. Gerry Dietvorst en mr. drs. Michael Visser. Beide zijn als pensioenspecialist verbonden aan Tilburg University. Voor een volledig overzicht van het werk en de nevenactiviteiten van Gerry Dietvorst klik hier. Voor Michael Visser klik hier.

Maar kennis is niet voldoende
Zoals u kunt zien, zit het met de vakkennis wel goed. Maar expertise is niet hetzelfde als het vermogen om die kennis prikkelend over te brengen. Het is ook heel wat anders dan praktisch toepassen van alles wat je weet.

Daarom een voorkeur voor praktisch
Overdragen en toepassen leer je pas in de praktijk. Dat is meteen de meerwaarde van jarenlang doceren en discussiëren over je vak. Van internationaal congres tot praten voor nauwelijks geïnteresseerde pensioenklanten in achterafzaaltjes. Dan merk je vanzelf wat werkt en wat niet. Hoe je een groep betrekt bij je verhaal, hoe je prikkelt tot interactie. En alleen in het veld leer je van de kruisbestuiving tussen theorie en de praktijkervaring van professionals.

Want pensioen moet je doen
Al die ervaring resulteert in een heldere kijk op wat werkelijk nodig is als het om pensioen gaat. Voeg daar betrokkenheid aan toe en je komt vanzelf tot actie. Daarom namen we het initiatief tot de Pensioenschijf van vijf, www.mijnpensioenoverzicht.nl, www.eupensionregister.eu en Proeven van Pensioen. Want pensioen, dat moet je doen.